Skip to main content
Dgl.leder Lars Ola Navjord (bak tv), Jon Andrè Navjord, Jan Navjord og Gudbjørg H. Navjord

Familiebedriften består av: dgl. leder Lars Ola Navjord (bak tv), Jon Andrè Navjord, Jan Navjord og Gudbjørg H. Navjord.

Velkommen til oss på

Høgtind kennel og hunde­hotell

HKH AS tar i mot hunder i pensjon fra privatpersoner og andre som har behov for å plassere hunder. Vi har plass til 44 hunder som tilbys kortere eller lengre opphold ved kennelen. Lufting er høyt prioritert slik at det blir mye utetid per hund, etter ønske og aktivitetsnivå på hunden. HKH AS selger også diverse hundeartikler.

Kort om oss som jobber her:

  • Lars Ola Navjord har vokst opp på Åkermo Gard med hund som livsstil. Han har lang erfaring med stell og trening av trekkhunder. Han er utdannet innenfor logistikk og har arbeidet som maskinfører. Er en praktisk mann med sans for system og orden. De to siste årene har han vært aktiv deltagende i logistikken rundt og gjennomføring av Finnmarksløpets Junior klasse.
  • Jon Andre er også vokst opp med hund på Åkermo Gård. Han har jobbet på gård i Beiarn gjennom flere år og har fagbrev som platearbeider, han er imøtekommende og har stor omsorg for dyr. Han har også gjennomført kurs ved innlandet Hundesenter i atferdsterapi og generelt stell av hund.
  • Gudbjørg er utdannet barnevernspedagog med bl.a. grunnkurs i assistert dyreterapi fra Ås. Har hatt 2 jakthunder; Jamthund og Karielsk Bjørnehund og drevet med sporing og jakt. Arbeider for tiden som dgl.leder ved Beiarn Friviligsentral. God å organisere, systematisk og glad i å jobbe med dyr.
  • Jan Navjord har en offisersutdanning i forsvaret hvor han brukte tjenestehund ved Garnisonen i Sør Varanger. Har en master i Familieterapi og jobber ved en rehabiliteringsinstitusjon for rusmisbrukere i Finnmark. Her har han brukt trekkhunder av typen Alaskan Huskyes i rehabiliteringen. Han har også mange års erfaring som hundekjører og bl.a. gjennomført Finnmarksløpet (Europas lengste hundeløp) 14 ganger. Kreativ, praktisk, resualtatorientert og en gjennomfører.
    Litt mer om oss